För dig som vill boka en föreläsning eller utbildning

twitterpinteresttwitterpinterest

På den här länken finner du en översikt över våra webbaserade utbildningar!

Vill ni ha inspiration i arbetet när det gäller krisstöd? Vill ni få modern kunskap förklarad på ett begripligt vis? Önskar ni få konkreta tips och tankar inför förändrade rutiner när det gäller att ge stöd, och kanske mer självförtroende på vägen? Då har ni kommit helt rätt!

Vi föreläser och utbildar flera olika slags yrkeskategorier i offentlig och privat sektor, samt medverkar i mån av tid vid inspirationsdagar och seminariekvällar. Vi brinner för att förklara ny kunskap så att den blir lätt att förstå och använda i människors vardag. Vi vill göra det med respekt för alla människors lika värde och unika livssituation.

Våra vanligaste kunder är landsting, myndigheter, kommuner och universitet samt konferenser och kongresser.

Läs mer under rubriken ”Priser och villkor”.

Vilka målgrupper kan ni ta er an?

Vi har stor erfarenhet av att undervisa följande målgrupper:

– Specialistläkare och specialistsjuksköterskor inom anestesi/intensivvård, neonatalsjukvård, obstetrik/gynekologi, onkologi samt primärvård och skolhälsovård.

– Psykoterapeuter och psykologer i öppen- och sluten sjukvård.

– Journalister och informatörer.

– Kommuners och landstings krisgrupper.

– Pedagoger och rektorer i förskola och skola.

– HR-specialister och chefer i privat samt offentlig sektor.

– Specialiserad personal som gör insatser vid större humanitära katastrofer, väpnade konflikter eller terroristdåd. Räddningstjänst och team för prehospitala insatser.

Vi förklarar kunskap om krisstöd och om människans inneboende förmågor så att den blir begriplig och lätt att omsätta i praktiken. Det är där den kan göra störst skillnad för vuxna, barn och personal som drabbas av svåra händelser.

Många yrkeskategorier som arbetar med människor möter förr eller senare i sitt yrkesliv människor i kris: kollegor, patienter, klienter eller kunder.

Exempel på kunder: Utrikesdepartementet, Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus, Bräcke Diakoni samt Svensk Förening för Obstetrik och Gynekologi. Vi utbildar över hela landet och internationellt.

 Sagt om våra föreläsningar och utbildningar:

”En sådan succé! Stor eloge till Sara Johansson som gav oss den bästa föreläsningen av alla under dessa två utbildningsdagar. Detta är krisstödets Hans Rosling!”

“Tack för en fantastisk utbildning. Jag har använt det du lärde oss varje dag i mitt yrke som specialistläkare.”

 

Kontakta oss gärna för offert eller förfrågan om utbildning för just er arbetsplats eller verksamhet!